Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Benny graafmachines

Benny logo

Benny was een Italiaanse onderneming die verschillende trekbare graafmachines op de markt heeft gebracht in de jaren 80. 2 van deze modellen zijn de Skorpio 3-S en 4-S.

De Benny Skorpio 3-S is standaard uitgerust met een benzinemotor, maar er zijn ook diesel- en elektromotoropties beschikbaar. De Skorpio 3-S beschikt over een 130 graden zwenkfunctie en heeft net als veel andere trekbare graafmachines een aparte trailer. Verder heeft de 3-S een reeks accessoires die veel weg hebben van het aanbod van andere merken zoals Powerfab.

De Benny Skorpio 4-S was een machine met 4 hydraulische benen die 360 graden kon draaien. Deze machine is erg vergelijkbaar met de Powerfab 360W.

inzet Benny

Benny rijmotor versleten
Het kan voorkomen dat je Benny machine ermee ophoudt. Vervangende onderdelen vinden kan erg lastig zijn, omdat Benny machines niet zoveel voorkomen. Gelukkig ben je bij Fargo Drives aan het juiste adres. Fargo Drives heeft een groot aanbod aan alternatieve rijmotoren en rijmotor onderdelen.

Weet je niet zeker welke rijmotor je moet hebben voor jouw Benny machine? Je kunt via onze zoekmachine eenvoudig de juiste aandrijving vinden door gebruik te maken van een van onze zoekmethodes. Je kunt zoeken op OEM-nummer, merk & type of op basis van de afmetingen van je rijmotor.

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan vooral even contact met ons op, we helpen je graag op weg.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij