Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Verhoeven rijwerk 60 jaar oude foto met Fargo driveslogo

Fargo Drives,
dé specialist in rijmotoren

Fargo Drives is gevestigd in Maarheeze en is onderdeel van Verhoeven International. Verhoeven International is opgericht in 1957 en heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van grondverzetmachines, rubbertracks, rijwerk en uitrustingsstukken, en daarnaast ook de serviceverlening hieraan. Verhoeven is dan ook uitgegroeid tot een grote internationale speler in deze markt.

Doordat de vakmensen van Verhoeven steeds meer ervaring en kennis kregen op het gebied van grondverzetmachines, werd ook de specifieke vraag naar vervangbare eindaandrijvingen steeds groter. Naar aanleiding hiervan is Fargo Drives opgericht.

De geschiedenis van Fargo Drives

1957

Oprichting Verhoeven revisiebedrijf

1970

Verhuizing van Lindelaan naar zichtlocatie Maarheezerweg-Zuid

1985

Oprichting Verhoeven België

1992

Oprichting Verhoeven Zeewolde

2001

Verhuizing van hoofdvestiging van Leende naar Maarheeze

Ruimte voor groei!

2021

Oprichting Fargo Drives

Fargo Drives is specialist in rijmotoren voor rupsonderstellen.

Kennisspecialist

De vakmensen van Fargo Drives hebben een specifieke én brede kennis, jarenlange ervaring en passie voor het vak. Dit motiveert alle experts van Fargo Drives om dagelijks de juiste oplossingen aan iedere klant te geven.

Hoe specifiek je vraag ook is, de experts van Fargo Drives zullen alles op alles zetten om jouw verzoek in handen te nemen en een praktisch product te ontwerpen die aansluit bij jouw wensen. Ook onze sales specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen je graag. Daarnaast is Fargo Drives continu bezig met het verder ontwikkelen van de standaardproducten. Kwaliteit, duurzaamheid, prijs en functionaliteit zijn de sleutelwoorden die we bij iedere productie toepassen.

Bij Fargo Drives vind je gegarandeerd de aandrijving die bij jouw machine past!

Hoch
HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

"Je kunt bij Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

Kopajupid 2
KOPAJUPID OÜ - Estland

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf Verhoeven International, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

APS
APS All Professional Solutions - België

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

Walter Richter Gmb H
Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"