Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

Woordenboek

Een rijwerk op rupsen bestaat uit diverse onderdelen, welke ook weer kunnen verschillen per type machine. Wellicht kom je op deze site rijwerk termen tegen waarmee je nog niet bekend bent. In dit woordenboek leggen we precies uit wat deze termen betekenen. Klik op een term en de uitleg verschijnt eronder.

Op de webshop van Fargo Drives zou je het begrip “100% fit garantie” tegen kunnen komen. Wij beschikken over een database met de maatgegevens van diverse typen graafmachines. Wanneer je een resultaat krijgt bij het zoeken op merk en type en de ingevoerde gegevens overeen komen met het typeplaatje van jouw machine, beloven we je dat het product wat jij bestelt, op jouw machine past. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met 100% zekerheid de juiste aandrijving toegestuurd krijgt.

Mocht het toch zo zijn dat de aandrijving niet past, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees hier meer over de 100% fit garantie.

Bonfiglioli is één van de merken in aandrijvingen die wordt verkocht via onze webshop. Bonfiglioli is een Italiaans familiebedrijf en is onder andere gespecialiseerd in het produceren van mobiele machines en aandrijvingen. Het bedrijf beschikt over een breed scala aan aandrijvingen van topkwaliteit.

Lees meer over Bonfiglioli.

Doosan is één van de merken in aandrijvingen die wordt verkocht via onze webshop. Het Zuid-Koreaanse Doosan staat vooral bekend om zijn shovels en graafmachines. Er wordt gestreefd om altijd innovatieve hydraulische technologie te bieden. De bedrijfswaarden van Doosan Corporation Mottrol zijn het produceren van producten van de beste kwaliteit, klanttevredenheid en technologische innovatie.

Lees meer over Doosan.

Fargo Drives is één van de merken in aandrijvingen die wordt verkocht via onze webshop. Fargo Drives levert hydraulische rijaandrijvingen voor machines die een gewicht tussen de 1.000 en 35.000 kg hebben. Deze aandrijvingen worden vooral gebruikt voor graafmachines, maar zijn geschikt voor alle rupsvoertuigen die een aandrijving hebben.

Lees meer over Fargo Drives.

Fargo Drives levert hydraulische aandrijvingen die gebruikt kunnen worden in rupsvoertuigen voor onder andere graafmachines. De hydraulische aandrijvingen van Fargo Drives zijn duurzaam, efficiënt en extreem compact. De aandrijvingen hebben een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid doordat ze getest worden op de juiste output; lekkage, druk, flow en twee snelheden.

Lees meer over hydraulische aandrijvingen.

Op onze webshop kun je ook terecht voor losse onderdelen voor je rijmotor, waaronder lifetime seals. De lifetime seal in je rijmotor zorgt ervoor dat dat de hydraulische zijde van de reductiezijde wordt afgesloten. Wanneer enkel je seal in je rijmotor stuk gaat, kan het voordeliger zijn om alleen deze te vervangen. Twijfel je of je beter de gehele rijmotor kunt vervangen of alleen de lifetime seal? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees meer over lifetime seals.

Naast complete rijmotoren, kun je op onze webshop ook onderdelen voor je rijmotor bestellen, zoals motor shafts. Een motor shaft zorgt, in combinatie met de sun gear, voor de overbrenging van de hydraulische motor naar de reductiezijde. Een motor shaft in je rijmotor kan verslijten of stuk gaan, terwijl de andere onderdelen wel nog goed werken. Wanneer dit het geval is, kun je ook enkel de motor shaft bestellen en vervangen. Twijfel je wat de beste optie is? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Lees meer over motor shafts.

Elke aandrijving beschikt over een OEM nummer. Een OEM nummer is het onderdeelnummer van de oorspronkelijke fabrikant van jouw aandrijving. Dit nummer kun je terugvinden in het onderdelenboekje van jouw machine (parts manual).

Op onze webshop kun je ook losse onderdelen voor je rijmotor bestellen, waaronder sun gears. Sun gears zorgen, in combinatie met motor shafts, voor de overbrenging van de hydraulische motor naar reductiezijde. De sun gear in je rijmotor kan stuk gaan of verslijten, terwijl de andere onderdelen wel nog goed werken. Het kan dan voordeliger zijn om alleen je sun gear te vervangen. Twijfel je of het slimmer is om de gehele rijmotor te vervangen of alleen de sun gear? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Lees meer over sun gears.

9,2 

Blaauw Rolde B.V.

Logo webwinkelkeur 180px
03-06-2022
Goede service

André

Logo webwinkelkeur 180px
24-05-2022
Vlot en deskundig telefonisch kontakt

arjan van middelkoop

Logo webwinkelkeur 180px
09-10-2023
goede prijs / levertijd /service