Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

Leveringsvoorwaarden

Niets van deze website mag worden gereproduceerd, gewijzigd, verzonden en/of openbaar worden gemaakt in welke vorm of op welke manier dan ook, zonder dat hier vooraf schriftelijke toestemming voor is gegeven door Fargo Drives.

Hoewel deze website met de grootste zorgvuldigheid is opgebouwd en wordt onderhouden, bestaat er een kans dat aangeboden informatie op deze website niet volledig is of onjuistheden bevat. Fargo Drives aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele resultaten van activiteiten die op basis van deze website worden verricht.

Bepaalde links en verwijzingen op deze website leiden naar informatiebronnen die door derden worden gecreëerd en onderhouden. Fargo Drives aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of voor enig ander aspect van de informatie die op dergelijke informatiebronnen wordt gevonden.

Op alle transacties met Fargo Drives zijn de metaalunievoorwaarden van toepassing. Een exemplaar van de betreffende voorwaarden kun je hieronder als PDF downloaden.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek