Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

Aandrijvingen van Fargo Drives

Aandrijvingen van Fargo Drives

Ben je op zoek naar een rijaandrijving voor jouw rupsonderstel? Bij Fargo Drives bieden we alternatieve rijaandrijvingen, die perfect passen op jouw machine. Deze zijn direct leverbaar, snel te verzenden en voorzien van de juiste tekeningen en productinformatie. Fargo Drives combineert A-merkkwaliteit met maximale flexibiliteit.

Zowel hydraulische als elektrische rijaandrijvingen

Fargo Drives levert hydraulische rijaandrijvingen voor machines van een gewicht tussen de 1.000 en 35.000 kg. Deze aandrijvingen worden vooral gebruikt voor graafmachines, maar zijn geschikt voor alle rupsvoertuigen die een aandrijving hebben.

Naast hydraulische rijaandrijvingen, worden er ook verschillende elektrische rijaandrijvingen geleverd door Fargo Drives. Deze aandrijvingen zijn momenteel leverbaar voor rupsvoertuigen tot 7.000 kg. Op het gebied van kracht en snelheid doen de elektrische aandrijvingen zeker niet onder voor de hydraulische aandrijvingen. Deze vraag naar deze producten wordt steeds groter, aangezien er sprake is van een toenemende vraag naar machines met zero emissie. De elektrische aandrijvingen in het assortiment van Fargo Drives daarom ook flink gegroeid.

OEM toepassingen

Rijmotoren van Fargo Drives

De rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn uitermate geschikt om een kapotte aandrijving te vervangen in een bestaand rupsvoertuig. De aangetoonde betrouwbaarheid en de bewezen kwaliteit van de aandrijvingen van Fargo Drives laat zien dat ze ook in diverse OEM toepassingen kunnen worden verwerkt. Hierbij kun je denken aan de meest uiteenlopende machines, zoals landbouwmachines, kranen, hoogwerkers, funderingsmachines en schredders.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek
Altijd doorwerken
Altijd doorwerken

PROFITEER VAN 10% KORTING!

Onze rijmotoren zijn een perfecte match voor alle merken en types graafmachines. Ze kunnen zonder twijfel op jouw machine worden gemonteerd.

Wanneer je een defecte rijmotor hebt, is de kans groot dat je andere rijmotor ook bijna aan vervanging toe is. Wil jij voorkomen dat jouw machine stil komt te staan, of dat er een snelheidsverschil tussen de twee rijmotoren ontstaat? Bestel dan een extra rijmotor bij jouw bestelling. Bovendien profiteer je altijd van 10% korting als je een tweede rijmotor bestelt!

Lees meer

Hoch
HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

"Je kunt bij Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

Kopajupid 2
KOPAJUPID OÜ - Estland

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf Verhoeven International, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

APS
APS All Professional Solutions - België

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

Walter Richter Gmb H
Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"