Fargo Drives video's over rijmotoren

Over Fargo Drives

Fargo Drives is onderdeel van VTS Track Solutions en is al jarenlang specialist in de beste kwaliteit rijmotoren voor diverse machine merken. Leer meer over ons en onze producten in bovenstaande video.

Nieuwe rijmotor bestellen & oude rijmotor demonteren

Wanneer je huidige rijmotor versleten is, wil je zo snel mogelijk een nieuwe bestellen. In bovenstaande video geven we je uitleg over het bestellen van een nieuwe rijmotor en het demonteren van je huidige rijmotor.

Nieuwe rijmotor monteren

Als je je nieuwe rijmotor monteert, is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Het verkeerd monteren van je rijmotor kan namelijk schade veroorzaken. In deze video leggen we je uit hoe je je rijmotor monteert.

Olie van je rijmotor verversen

In deze video leggen we uit hoe je je olie vervangt, welke olie je hiervoor het beste kunt gebruiken en hoe je het oliepeil van je rijmotor het beste kunt controleren.

Stap voor stap je rijmotor inmeten

Bij het bestellen van een nieuwe rijmotor is het van belang dat de rijmotor de juiste afmetingen heeft, anders is de kans groot dat hij niet in je rijwerk past. In deze video laten we zien hoe je je rijmotor opmeet.