Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

Bestellen & leveren

Je kunt de juiste aandrijving voor jouw machine gemakkelijk en snel vinden via de drie zoekmethoden op onze webshop, namelijk door te zoeken op het merk en type van de machine, het OEM nummer van de aandrijving of de afmetingen van de aandrijving. Wanneer je één van deze drie zoekmethoden gebruikt, vind je gegarandeerd de juiste aandrijving voor jouw machine.

Verzending

Wanneer je je bestelling op een werkdag vóór 15:00 uur hebt geplaatst, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bestel je hem na 15:00 uur, dan wordt het de volgende werkdag verzonden. Zo profiteer je altijd van een snelle levering!

De verzendkosten van jouw bestelling worden berekend op basis van twee factoren: jouw adres en het gewicht van de bestelde producten. Deze kosten worden automatisch berekend tijdens het bestelproces.

Verhoeven 60 jaar oude foto met logo

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Fargo Drives is onderdeel van het familiebedrijf Verhoeven, dat al zo'n 65 jaar bestaat. Vlak na de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijfje met het repareren en verkopen van machines. Door de jarenlange ervaring en kennis was er uiteindelijk steeds meer vraag naar volledig operationele rupsonderstellen. Naar aanleiding hiervan is in 2009 VTS Track Solutions opgericht.

Onze geschiedenis

Ook rijmotoren van andere topmerken

Naast de rijmotoren van Fargo Drives, bieden we op onze webshop ook rijmotoren van andere topmerken. Met dit grote aanbod aan rijmotoren zorgen wij ervoor dat jij nooit lang op een nieuwe rijmotor hoeft te wachten.

Lees meer over de merken die wij aanbieden door op één van de logo’s of foto's hierlangs te klikken.

Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes