Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

Betalen

Je kunt op de Fargo Drives Shop je bestelling op verschillende manieren afrekenen. Welke je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

iDEAL

Je kunt met iDEAL veilig, gemakkelijk en vertrouwd jouw online bestelling afrekenen. Het systeem van iDEAL zorgt ervoor dat jouw online aankoop direct wordt gekoppeld aan jouw internetbankierprogramma. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij Fortis, ING, ABN AMRO of SNS Bank, kun je gelijk met iDEAL betalen. Dat maakt het online shoppen gemakkelijk en snel. Daarnaast betaal je in de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Je betaalt dus zoals je gewend bent.

MasterCard

MasterCard

Bij de betaalmethode Mastercard betaal je met jouw Mastercard creditcard. Je vult hierbij je eigen naam in zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vind je achterop de creditcard. Na het invullen en versturen van deze gegevens wordt de betaling verwerkt. Als de betaling door Mastercard wordt goedgekeurd wordt de bestelling direct verwerkt.

VISA

VISA

Bij de betaalmethode VISA betaal je met jouw VISA creditcard. Je vult hierbij je eigen naam in zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC). Deze code vind je achterop de creditcard. Na het invullen en versturen van deze gegevens wordt de betaling verwerkt. Als de betaling door VISA wordt goedgekeurd wordt de bestelling direct verwerkt.

SOFORT

Bij de betaalmethode van Sofort kun je gemakkelijk betalen via je eigen vertrouwde bankomgeving. De stappen van betaling zijn gemakkelijk en worden rechtstreeks overgeschreven van de online bankrekening van de klant naar de bankrekening van de webshop. Nadat de betaling is gedaan ontvang je onmiddellijk een transactiebevestiging.

PayPal

Paypal is een makkelijke en snelle online betaalmethode om geld over te maken, waarbij je enkel een emailadres nodig hebt om je betalingen te voldoen. Je kan geld storten op je Paypal account door middel van een bankrekening, creditcard of door ontvangen geld op de Paypal-rekening.

SEPA overboeking

SEPA transfer

De Europese Unie heeft met SEPA (Single Euro Payment Area) het betalingsverkeer tussen Europese landen makkelijker gemaakt. Je kunt veilig geld overmaken door gebruik te maken van een IBAN, de vervanger van het oude verkorte rekeningnummer.

Let op: nadat u de bestelling met SEPA heeft afgerond, heeft u twee weken om te betalen. Nadat u de betaling heeft gedaan wordt de bestelling verzonden. Het kan voorkomen dat er een wijziging in de voorraad is in deze tussentijd. Helaas kunnen wij hier niks aan doen. Om er zeker van te zijn dat uw bestelde product nog op voorraad is, is het daarom van belang dat u de betaling zo snel mogelijk voldoet.

Verhoeven 60 jaar oude foto met logo

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Fargo Drives is onderdeel van het familiebedrijf Verhoeven, dat al zo'n 65 jaar bestaat. Vlak na de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijfje met het repareren en verkopen van machines. Door de jarenlange ervaring en kennis was er uiteindelijk steeds meer vraag naar volledig operationele rupsonderstellen. Naar aanleiding hiervan is in 2009 VTS Track Solutions opgericht.

Onze geschiedenis

Ook rijmotoren van andere topmerken

Naast de rijmotoren van Fargo Drives, bieden we op onze webshop ook rijmotoren van andere topmerken. Met dit grote aanbod aan rijmotoren zorgen wij ervoor dat jij nooit lang op een nieuwe rijmotor hoeft te wachten.

Lees meer over de merken die wij aanbieden door op één van de logo’s of foto's hierlangs te klikken.

Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes