Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

Garantie

Wij geloven sterk in de productkwaliteit van de merken rijaandrijvingen die wij via Fargo Drives leveren. De fabrieken van deze merken voldoen aan alle OEM specificaties en beschikken over een R&D afdeling en de meest innovatieve productiemethoden.

De rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn individueel getest op onder andere flow, lekkage, druk en output. Dit proces zorgt ervoor dat de aandrijvingen van Fargo Drives gelijkwaardig zijn in betrouwbaarheid en kwaliteit aan die van originele aandrijvingen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit rijaandrijving als je bestelt op onze webshop. Wij bieden dan ook standaard één jaar garantie op onze producten.

Met 100% zekerheid het juiste product

Op de Fargo Drives webshop zijn wij ervan overtuigd dat je met 100% zekerheid de juiste rijaandrijving kunt bestellen voor jouw machine. Met behulp van de handige zoekmethoden op de webshop kom je altijd uit bij de juiste aandrijving uit. De aandrijving die jij zoekt is met 100% zekerheid vervangbaar voor de originele aandrijving die op jouw machine zit.

Is er onverwachts toch iets mis met de producten of blijken ze niet te passen? Dan helpen wij je graag. Indien het bestelde product of bestelde producten toch niet blijken te passen, heb je natuurlijk het recht om de onderdelen volgens de retourvoorwaarden terug te sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het is ook mogelijk om de aandrijving te ruilen met een aandrijving die wel op je machine past. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag met het vinden van een oplossing.

Ook als er andere problemen zijn met je bestelde producten horen wij dat graag. We gaan altijd in gesprek om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen. Fargo Drives staat voor kwaliteit, ook als het om service gaat.

Verhoeven 60 jaar oude foto met logo

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Fargo Drives is onderdeel van het familiebedrijf Verhoeven International, dat al zo'n 65 jaar bestaat. Vlak na de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijf met het repareren en verkopen van machines. Door de jarenlange ervaring en kennis was er uiteindelijk steeds meer vraag naar vervangbare rijmotoren voor machines. Hieruit is Fargo Drives ontstaan.

Onze geschiedenis

Ook rijmotoren van andere topmerken

Naast de rijmotoren van Fargo Drives, bieden we op onze webshop ook rijmotoren van andere topmerken. Met dit grote aanbod aan rijmotoren zorgen wij ervoor dat jij nooit lang op een nieuwe rijmotor hoe te wachten.