Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Wacker neuson header

Rijmotoren van Wacker Neuson graafmachines

Wacker neuson logo


Wacker Neuson is een Duits bedrijf dat is opgericht in 1848. Het bedrijf is begonnen met het produceren van machines voor trilnaden, beton en bodemverdichting, maar houdt zich tegenwoordig vooral bezig met de productie van compacte bouwmachines, zoals minigravers. Verder is Wacker Neuson een mondiaal opererend bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van de beton en bouwplaats techniek. Wacker Neuson produceert verschillende machines die geschikt zijn voor diversie doeleinden.


Wacker Neuson streeft naar een aantal bedrijfswaarden als: competentie, ondernemerschap, flexibiliteit en enthousiasme. Verder streeft het bedrijf naar de hoogste kwaliteit en voortdurende optimalisatie van de bouwmachines. Hierbij heeft het merk een slogan bedacht die luidt als ‘’all it takes’’, hierbij refereert het merk dat ze alles voor haar klanten doet, om ze tevreden te houden.

Het kan gebeuren dat jouw Wacker Neuson machine niet meer werkt. Een oorzaak van de niet werkende machine kan een slijtende rijmotor zijn. Om de machine weer te laten functioneren is het van belang om deze rijmotor te vervangen. Bij Fargo Drives kun je de juiste rijmotor voor jouw machine vinden, zodat je meteen weer aan de slag kunt.

Je bent bij Fargo Drives aan het juiste aders voor het zoeken van je nieuwe rijmotor. Wij hebben een breed assortiment aan vervangbare rijmotoren voor onder andere Wacker Neuson machines. Door de slimme zoekmethoden op onze site, vind je gemakkelijk en snel de juiste rijmotor. Via de webshop kun je namelijk zoeken op het merk & type, het OEM-nummer en de afmetingen van je rijmotor. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag, neem vooral contact op met onze specialisten.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Mijn machine staat er niet bij
Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes