Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Volvo header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Volvo graafmachines

Volvo is een Zweeds bedrijf dat is opgericht in 1832. Volvo houdt zich onder andere bezig met het produceren van schrankladers, graafmachines, wielladers en knikdumpers. Volvo staat bekend om haar innoverende uitvindingen. Een voorbeeld hiervan is dat Volvo de eerste shovel met een cabine op de markt heeft gebracht. Daarnaast hebben ze ook de zelfrijdende dumper bedacht.


Het bedrijf heeft een innoverende en vooruitstrevende visie. Volvo past namelijk altijd de laatste techniek toe voor hun bouwmachines. Door al zo’n 185 jaar actief te zijn in de civiele techniek, is Volvo in staat om op technisch gebied mee te doen aan de top van de markt. Ze passen dan ook altijd hu laatste techniek toe voor hun bouwmachines. Verder heeft Volvo een aantal bekende merken overgenomen als Samsung en Åkerman.

Het kan voorkomen dat jouw Volvo machine niet meer optimaal functioneert. Een oorzaak hiervan kan een slijtende rijmotor zijn. Om de machine weer goed aan het werk te krijgen is het dus belangrijk dat de rijmotor vervangen wordt. Bij Fargo Drives helpen we jou hier een handje mee; bij ons kun je namelijk gemakkelijk en snel een vervangbare rijmotor vinden.

Door de slimme zoekmethoden op onze webshop vind je gegarandeerd de juiste rijmotor die past op jouw Volvo graafmachine. Je kunt op de webshop zoeken op de afmetingen van je rijmotor, het OEM nummer van je machine of het merk en type van je machine. Wil je hier meer over weten? Onze specialisten denken graag met je mee, dus neem vooral contact met ons op!

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek