Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 7

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Sany graafmachines

Sany is een Chinees bedrijf dat is opgericht in 1989. Op het moment van oprichting had het bedrijf een andere naam, namelijk: Hunan Liayuan Welding Material Factory. Deze naam is na twee jaar veranderd in Sany. Sany is een fabrikant die over de hele wereld bekend is op het gebied van betonmachines, havenmachines, olieboormachines en bouw/mijnbouwapparatuur.

Het merk heeft zich gevestigd over 25 verschillende productiefabrieken en 8000 leveranciers over de hele wereld. Sany is dus een grote naam in de markt van bouwmachine fabrikanten. Verder richt Sany zich op het ontwikkelen en produceren van windmolens.

Het is mogelijk dat je Sany machine niet meer goed werkt. Dit is natuurlijk erg vervelend en je wilt dat jouw machine zo snel mogelijk weer te werk kan gaan. Een oorzaak van de defecte machine kan een versleten rijmotor zijn. Het is daarom noodzaak dat de rijmotor vervangen wordt, zodat jij weer zo snel mogelijk aan het werk kunt.

Gelukkig ben je bij Fargo Drives op de goede plek om de juiste rijmotoren voor je machine te vinden. Door middel van onze slimme zoekmethodes kun je de rijmotor voor je Sany machine gemakkelijk en snel vinden. We hebben drie verschillende zoekmethodes die je boven in de zoekbalk kunt gebruiken: OEM-nummer, merk & type en afmetingen van de rijmotor. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek