Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 6

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van CASE graafmachines

CAse logo

Case is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1984. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met de productie en ontwikkeling van landbouwmachines en tractoren. Verder is het bedrijf bezig met de productie van graafmachines, schrankladers en wielladers.

Het merk staat voor innovatie en klanttevredenheid. Bij het produceren van een machine denkt Case aan de behoeften en de wensen van de klant. Verder denkt Case in oplossingen, die de productiviteit en efficiëntie op het werkterrein verhogen. Al met al biedt Case een vertrouwd pakket aan kwalitatieve machines aan, waarbij het bedrijf klaar staat voor haar klanten op het moment dat het nodig is.

Het is vervelend op het moment dat jouw Case machine stil valt in de werkplaats. Een oorzaak van de stilgevallen machine kan een versleten rijmotor zijn. Dit is natuurlijk erg vervelend en je wilt dat je machine zo snel mogelijk verder kan gaan met de werkzaamheden. Hiervoor bieden we bij Fargo Drives de juiste oplossing.

De rijmotor moet dus vervangen worden, gelukkig ben je precies op juiste plek bij Fargo Drives. We bieden namelijk een groot assortiment aan rijmotoren voor jouw Case machine. Je kunt de rijmotor voor jouw machine gemakkelijk vinden door gebruik te maken van onze zoekmethodes. Je kunt de juiste rijmotor vinden door te zoeken op: het OEM-nummer, merk & type of de afmetingen van de rijmotor. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek