Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 5

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Atlas graafmachines

Atlas logo

Atlas is een Duits merk dat ongeveer 100 jaar geleden is opgericht. In 1919 begon de eigenaar Hinrich Weyhausen met de verkoop van bouwmaterieel en landbouwmachines. Hij kwam er al snel achter dat de aangeboden machines niet overeen kwamen met wat de klant graag wilde zien. Daarom besloot Hinrich om zelf machines te gaan bouwen. Hierbij stonden de wensen en behoeften van de klanten hoog in het vaandel. De machines werden precies zo ontwikkeld hoe de klant hem graag wilde zien.

Tegenwoordig houdt Atlas zich nog steeds bezig met het ontwikkelen en produceren van machines naar de wensen van de klant. De focus ligt dus niet op de technologie, maar op de bevrediging van de behoeftes van de klant. Het aanbod van Atlas bestaat inmiddels uit onder andere tunnelbouwgraafmachines, minigravers en overslagmachines. Al deze verschillende types van machines worden geproduceerd in vier verschillende fabrieken.

Helaas kan het ooit gebeuren dat je Atlas machine niet goed meer functioneert. Dit is natuurlijk erg vervelend en je wilt dat dit zo snel mogelijk is opgelost. Een oorzaak van de slecht functionerende machine kan een slijtende rijmotor zijn. De rijmotor moet op dat moment vervangen worden. Gelukkig hebben we bij Fargo Drives een makkelijke en snelle oplossing voor het vinden van een nieuwe rijmotor.

Atlas inzet

We hebben een groot aanbod aan rijmotoren voor je Atlas machine. Je kunt gemakkelijk de juiste rijmotor vinden door één van onze zoekmethodes te gebruiken. Je kunt de juiste rijmotoren vinden door te zoeken op: OEM-nummer, merk & type en de afmetingen van de rijmotor. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek