Fargo Drives | Repareren
Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Header reparatie fargo2

Je rijmotor repareren

Het repareren van je rijmotor is een klus die je eventueel zelf zou kunnen uitvoeren. Heb je hiervoor onderdelen nodig? Sungears, Motor Shafts en Seals voor je rijmotor kun je gemakkelijk en snel op onze webshop bestellen. Wanneer je de reparatie van je rijmotor liever uit handen laat nemen, kunnen wij dit uiteraard ook voor je doen. Fargo Drives heeft een ruime ervaring in het repareren van rijmotoren, waardoor we in staat zijn om vakkundig en snel vrijwel alle rijmotoren te repareren, zo ook die van jou.

Reparatie in de werkplaats door onze specialisten

De reparaties van rijmotoren vinden plaats in de ruime werkplaats van Fargo Drives in Maarheeze. Dit is een efficiënte en kostbewuste manier, omdat men in de werkplaats beschikt over een scala aan materialen waarmee deze werkzaamheden ergonomisch verantwoord kunnen worden uitgevoerd. Bovendien worden de reparaties uitgevoerd door onze rijmotor specialisten. Zij hebben een ruime ervaring en uitgebreide vakkennis, waardoor ze je snel kunnen helpen.

Wil je meer informatie over het uitvoeren van een reparatie? Neem dan contact op met ons, dan kijken we samen welke onderdelen en/of welke reparaties er nodig zijn en geven we je een vrijblijvend advies. Je vindt onze contactgegevens aan de rechterkant van deze pagina.

Wil je eerst het probleem van je rijmotor vaststellen? Kijk dan eens op de pagina over Analyse & Diagnose.

Verhoeven 60 jaar oude foto met logo

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Fargo Drives is onderdeel van het familiebedrijf Verhoeven, dat al zo'n 65 jaar bestaat. Vlak na de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijfje met het repareren en verkopen van machines. Door de jarenlange ervaring en kennis was er uiteindelijk steeds meer vraag naar volledig operationele rupsonderstellen. Naar aanleiding hiervan is in 2009 VTS Track Solutions opgericht.

Onze geschiedenis

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

Hoch

HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Je kunt bij VTS/Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

Kopajupid 2

KOPAJUPID OÜ - Estland

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf VTS Track Solutions, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

APS

APS All Professional Solutions - België

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze via VTS Track Solutions werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

Walter Richter Gmb H

Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"

Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes