Fargo Drives hydraulische aandrijving header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Bestel nieuwe rijmotoren voor jouw machine bij Fargo Drives!

De rijmotoren van jouw machine leveren zo’n zwaar werk dat ze waarschijnlijk niet de gehele levensduur van je machine meegaan. Ben je op zoek naar een vervangende rijmotor? Op de webshop van Fargo Drives kun je rijmotoren voor jouw machine direct zoeken, bestellen en afrekenen. Je profiteert van een snelle levering en scherpe prijzen. Bestel je een voorradige rijmotor voor 15:00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog!

Naast rijmotoren levert Fargo Drives ook onderdelen voor rijmotoren. Het kan namelijk voorkomen dat enkel één onderdeel van je rijmotor versleten is, terwijl de andere onderdelen van je rijmotor wel nog goed werken. Hierdoor kan het voordeliger zijn om alleen dit onderdeel te vervangen. We bieden life time seals, motor shafts en sungears voor rijmotoren op onze webshop. Twijfel je wat de beste keuze is? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Zoekmethoden

Je kunt op drie manieren zoeken naar de juiste rijmotor voor jouw machine:

  • Op basis van het merk & type van jouw machine;
  • Door middel van het OEM nummer van je rijmotor;
  • Door middel van de afmetingen van je rijmotor.

Door gebruik te maken van één van deze zoekmethoden vind je altijd wel de rijmotor die met zekerheid op jouw machine past.

Topmerken

Op de Fargo Drives webshop bieden we rijmotoren van ons eigen merk Fargo Drives, maar ook van andere topmerken, waaronder de merken Bonfiglioli en Doosan. Met dit grote aanbod aan rijmotoren zorgen wij ervoor dat jij nooit lang op een rijmotor hoeft te wachten.

Hydraulische rijmotor

10% korting bij aankoop van een tweede rijmotor

Je profiteert standaard van 10% korting wanneer je twee rijmotoren bestelt op de webshop. Bij Fargo Drives raden wij altijd aan om twee rijmotoren tegelijk te bestellen. Wanneer één rijmotor van je machine namelijk aan vervanging toe is, is de kans groot dat de rijmotor aan de andere kant van je rijwerk ook bijna vervangen dient te worden. Het aanschaffen van twee rijmotoren voorkomt dat je machine over een tijdje weer stil komt te staan doordat de andere rijmotor versleten is.

Daarnaast zorgt het vervangen van twee rijmotoren tegelijk ervoor dat er geen snelheidsverschil is tussen de twee rijmotoren. Een nieuwe rijmotor loopt namelijk altijd op een iets ander tempo dan de huidige rijmotor, die al een tijdje meegaat.

Delen van kennis

Fargo Drives heeft al meer dan 65 jaar ervaring in de branche, waardoor we beschikken over enorm veel kennis. Deze kennis willen we graag delen. Daarom kun je naast het bestellen van (onderdelen voor) rijmotoren, ook blogs en video’s vinden op onze website. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogposts en interessante video’s? Volg ons dan op Facebook of LinkedIn!

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek