Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Zeppelin machines

Zeppelin werd opgericht in juli 1950 en als de opvolger van Luftschiffbau Zeppelin GmbH, onder de naam Metallwerke Friedrichshafen. Deze onderneming produceerde aanvankelijk vooral Silo’s en metalen containers in de stad Friedrichshafen.

Vanaf 1954 breidde het bedrijf uit met de service en verkoop van Caterpillar- grondverzetmachines en motoren. Vanuit daar bleef het bedrijf haar aanbod op internationale schaal uitbreiden. In 1995 herstructureerde het bedrijf in industrie en handel en ging het bedrijf verder onder de naam Zeppelin GmbH.

Zeppelin rijmotor vervangen

Zeppelin verkoopt vandaag de dag nog steeds vooral Caterpillar machines, maar heeft ook een paar eigen machines op de markt gebracht. Deze machines komen niet zo veel voor en het kan dan ook lastig zijn om een vervangende aandrijving te vinden als jou Zeppelin machine ermee ophoudt. Gelukkig ben je bij Fargo Drives aan het juiste adres. In onze webshop hebben we een groot aanbod alternatieve rijmotoren.

Weet je niet zeker welke rijmotor je moet hebben? Gebruik dan een van onze 3 zoekmethoden om eenvoudig de juiste aandrijving te vinden. Je kunt zoeken op merk & type, op het OEM-nummer of op basis van de afmetingen van je rijmotor.

Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op we helpen je graag op weg!

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek