Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 5

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Yuchai bouwmachines

Yuchai logo

Guangxi Yuchai Group is opgericht in 1951 en is gevestigd in Yulin, China. Tegenwoordig bezit het bedrijf meer dan 30 dochterondernemingen en is actief in bijna alle takken van de constructiemachine industrie. In de sector van de bouwmachines zijn de leidende producten van Yuchai de grondverzetmachines en de heimachines. Binnen deze sector bestaat het productsysteem van Yuchai uit 9 soorten producten. De zelfrijdende hoogwerker, de hydraulische graafmachine en de schranklader zijn enkele voorbeelden hiervan.

Yuchai is de afgelopen jaren druk bezig geweest om hun Chinese netwerk uit te breiden naar het buitenland en daar verder op te bouwen. Het verkoop- en servicesysteem van Yuchai bestaat momenteel uit meer dan 30 verschillende landen wereldwijd. Yuchai houdt zich ook bezig met het produceren en ontwikkelen van motorproducten die gebruikt worden voor machines, schepen en voertuigen.

Versleten Yuchai rijmotor

Het kan gebeuren dat jouw Yuchai machine stil valt. Erg vervelen natuurlijk want hier had je niet op gerekend. Een van de oorzaken hiervoor kan een versleten rijmotor onderdeel zijn. Het is dan belangrijk dat jouw rijmotor weer snel en goed gemaakt wordt. Fargo Drives kan je hierbij helpen. In onze webshop hebben wij allerlei rijmotor onderdelen voor allerlei merken en machines.

inzet Yuchai

Het kan ook zo zijn dat de complete aandrijving vervangen moet worden. Ook dan helpt Fargo Drives je graag verder. Je kunt via onze zoekmachine gemakkelijk en snel de juiste rijmotor vinden voor jouw Yuchai machine door gebruik te maken van een van onze zoekmethodes. Je kunt zoeken op merk&type, OEM-nummer of op basis van de afmetingen van je rijmotor. Wil je meer weten? Neem dan vooral even contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek