Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Header terex 3

Rijmotoren van Terex graafmachines

In 1933 werd de Euclid Company opgericht door de gebroeders Armington. Het succes in het produceren en ontwerpen van trekkers trok een tijdje later de aandacht van General Motors. In 1953 kocht dit bedrijf Euclid Company over, wat 17 jaar later, in 1970, de naam Terex kreeg. De naam heeft een speciale betekenis. Het betekent namelijk ‘koning’ en ‘aarde’.

Terex is een Amerikaanse organisatie in het produceren van machines voor het tillen, behandelen en verplaatsen van zware producten. Dit doen ze met onder andere hoogwerkers, hijskranen en grondverzetmachines. Deze machines worden vooral geproduceerd voor de bouw, in bijvoorbeeld de mijn of de infrastructuur. Vanaf het moment dat Terex is ontstaan, heeft het bedrijf een aantal enorm zware machines ontwikkeld. Het bedrijf bracht ’s werelds eerste off-road truck en ’s werelds eerste twin-powered bulldozer op de markt. Terex houdt zich onder andere bezig met het fabriceren van materiaalverwerkingsmachines en hefmachines.

Het kan voorkomen dat jouw Terex machine niet meer van zijn plek komt. Een oorzaak hiervan kan een slijtende rijmotor zijn. Het is belangrijk om de rijmotor zo snel mogelijk te vervangen, zodat je weer tewerk kan gaan. Hiervoor hebben we bij Fargo Drives de juiste oplossing voor. Bij ons kun je zo snel mogelijk een vervangbare rijmotor vinden, die van vergelijkbare kwaliteit is met je huidige rijmotor.

Fargo Drives biedt een breed assortiment aan vergelijkbare rijmotoren voor jouw machine. Dus ben jij op zoek naar de geschikte rijmotor voor je machine? Dat is geen probleem, wij hebben namelijk een aantal slimme zoekmethoden die je makkelijk op weg helpen. Zo kun je zoeken op de afmetingen van je rijmotor, het OEM-nummer of op het merk & type van je machine. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek
Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes