Fargo Drives | Rijmotoren voor Takeuchi Machines
Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Takeuchi header min

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Takeuchi graafmachines


Takeuchi is opgericht in 1963 in Japan, door Mr. Akio Takeuchi. Inmiddels zijn de machines van Takeuchi wereldwijd bekend als grote speler in het leveren van rupsladers, mini- en midi gravers en hydraulische graafmachines in de range van 1 tot 15 ton. Takeuchi bracht tevens als allereerst een compacte graafmachine op de markt in 1971 en later, in 1986, een compacte rupslader op rubber tracks.

Takeuchi aandrijvingen

Het bedrijf staat voor kwaliteit en service, daarom is Takeuchi de nummer één in de kwaliteit van minigravers en midigravers. Het bedrijf heeft zich vanaf de oprichting in 1963 al gespecialiseerd in het produceren van compact materieel en Takeuchi blijft zich jaarlijks ontwikkelen met de innoverende technologie. Verder blinkt Takeuchi uit in het bieden van betrouwbaarheid, kracht en wedbaarheid. Het rijwerk van de Takeuchi machines worden vrijwel allemaal op rubbertracks geleverd. Echter, bij wat grotere midiladers is het mogelijk dat er een stalen rijwerk wordt gebruikt.

Het kan voorkomen dat jouw Takeuchi machine niet meer van zijn plek komt. Een oorzaak hiervan kan een slijtende aandrijving zijn. Om de machine weer te laten werken is het dus belangrijk dat de aandrijving zo snel mogelijk vervangen kan worden. Een stilstaande machine is namelijk nutteloos, en kost alleen maar tijd.

Gelukkig ben je bij Fargo Drives precies op de goede plek om een nieuwe aandrijving voor je machine aan te schaffen. Wij bieden namelijk een groot aanbod aan aandrijvingen voor je Takeuchi machine. De juiste aandrijving voor je machine kun je gemakkelijk vinden op onze webshop door te zoeken op merk & type, de afmetingen van je aandrijving of het OEM-nummer. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij