Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 5

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Sunward graafmachines

Sunward is een Chinees bedrijf dat in 1999 is opgericht door He Qinghua. Sunward beschikt over een breed assortiment aan graafmachines van 1 tot 90 ton, die ontwikkelt zijn voor de bouw- en landbouw werkzaamheden. Verder zijn de minigravers aangedreven door een Japanse motor van Yanmar. De machines en onderdelen worden geëxporteerd naar meer dan 100 landen van over de hele wereld.

Sunward houdt zich verder bezig met de ontwikkeling en productie van grote graafmachines voor werkzaamheden die te maken hebben met zware omstandigheden zoals de mijnbouw. De machines kunnen worden ingezet voor de mijn en bouw sector en worden ook wel ‘’krachtige apparatuur’’ genoemd.

Ben je net bezig met je mijnbouw werkzaamheden, valt je Sunward machine ineens stil. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, want je wilt zo snel mogelijk verder met je werkzaamheden. Een oorzaak van de stilgevallen machine kan een versleten rijmotor zijn. De versleten rijmotor moet dus vervangen worden. Bij Fargo Drives hebben wij de perfecte oplossing om zo snel mogelijk een vergelijkbare rijmotor te vinden.

Fargo Drives heeft een uitgebreid assortiment aan rijmotoren die onder andere geschikt zijn voor jouw Sunward machine. De rijmotoren zijn gemakkelijk te vinden door een van onze zoekmethode opties te gebruiken. De opties de je kunt gebruiken zijn onder te verdelen in zoeken op: de afmetingen van de rijmotor, het merk en type van je machine en het OEM-nummer. Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek