Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Sumitomo header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Sumitomo machines

Sumitomo rijmotoren

Sumitomo is in Japan opgericht. In eerste instantie opende de oprichter een boekwinkel die voornamelijk bekend werd door het omsmelten van koper. Later ging het bedrijf zich ook richten op andere producten. Zo werd Sumitomo ook bekend in de metaal, bankweren en bosbouw. Het bedrijf ging in 1963 samenwerken met Link-Belt om een constructie-tak in het bedrijf op te richten.

rijmotoren sumitomo

Tegenwoordig produceert Sumitomo vooral vrachtwagenkranen en graafmachines. Het belangrijkste speerpunt voor de Sumitomo company is comfort. Daarnaast stellen ze als doel dat hun machines altijd brandstof besparend en krachtig zijn.

Bij veelvuldig gebruik van je machine kan het voorkomen dat er een onderdeel stuk gaat, zoals een rijmotor in je rijwerk. Wanneer dit gebeurt, komt je machine stil te staan en kun je dus niet doorwerken. Je wil dan dat dit zo snel mogelijk opgelost is. Bij Fargo Drives vind je snel en eenvoudig een rijmotor die vervangbaar is voor jouw Sumitomo machine.

Ben je op zoek naar een rijmotor voor jouw Sumitomo machine? Dan ben je bij Fargo Drives aan het juiste adres. Wij leveren rijmotoren die vervangbaar zijn voor een heleboel merk en type machines, waaronder de machines van Sumitomo (zie hieronder voor de types). Vind het juiste product voor jouw machine via de zoekbalk hierboven of op de homepage. Zoek via het merk en type van je machine, het OEM nummer of de afmetingen van je rijmotor.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek