Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 5

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Schaeff graafmachines

Het bedrijf Schaeff is een Duits bedrijf dat is opgericht in 1937. Het merk is begonnen met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines en is uiteindelijk uitgegroeid tot een groot bedrijf met een breed en actief dealernetwerk verspreid over de hele wereld. Schaeff is onderdeel van Yanmar en heeft daardoor een groter marktbereik voor haar klanten.

Schaeff houdt zich onder andere bezig met compacte machines zoals minigraafmachines op rupsbanden. Deze machines zijn ontworpen om te werken in smalle en veeleisende werkomstandigheden. Ondanks dat Schaeff zich bezighoudt met compacte machines leveren ze wel de prestaties van de grote machines. Dit komt doordat het bedrijf zich blijft verbeteren en innoveren in haar machines.

Je bent lekker bezig met je werk en dan valt je machine stil. Er is een grote kans dat er een onderdeel versleten is. Een van de slijtende onderdelen kan de rijmotor zijn. Je wilt natuurlijk dat je machine zo snel mogelijk weer aan het werk kan gaan. De rijmotor zal dus zo snel mogelijk vervangen moeten worden. Bij Fargo Drives ben je gelukkig precies op de juiste plek voor een nieuwe rijmotor voor je Schaeff machine.

Wij bieden vergelijkbare rijmotoren die met zekerheid op jouw machine passen. Door onze slimme zoekmethodes kun je gemakkelijk de juiste rijmotor voor jouw Schaeff graafmachine vinden. De zoekmethodes die je kunt gebruiken zijn door te zoeken op: het OEM-nummer, merk & type en de afmetingen van de rijmotor. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek