Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Takeuchi header min

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor jouw Takeuchi TB125 graafmachine

rijmotor Takeuchi TB125

De Takeuchi TB125 is een veelzijdige en betrouwbare minigraafmachine die in veel verschillende bouwprojecten kan worden ingezet. Het is een compacte machine met een gewicht van ongeveer 2,5 ton, wat hem gemakkelijk manoeuvreerbaar maakt op krappe bouwplaatsen en in beperkte ruimtes.

De TB125 heeft een sterke en efficiënte motor die uitstekende prestaties levert, waardoor hij in staat is om snel en efficiënt te graven en te tillen. Het is een machine die zeer geschikt is voor graafwerkzaamheden, zoals het graven van sleuven, funderingen, tuinwerkzaamheden en meer.

rijmotor Takeuchi TB125

Door het frequente gebruik van je machine kan de rijmotor van jouw Takeuchi machine op den duur gaan slijten. Wanneer dit gebeurt, kan het zijn dat de machine niet meer goed rijdt en dit wil je natuurlijk voorkomen. Bij Fargo Drives bieden we alternatieve rijmotoren, onder andere voor jouw Takeuchi machine. Je kunt de juiste rijmotor vinden door hierboven in de zoekmachine je merk en type in te voeren; in dit geval dus Takeuchi TB125. Je kunt ook zoeken op het OEM nummer of de afmetingen van je rijmotor.

Op deze manier kom je terecht bij de eindaandrijving die met zekerheid op jouw Takeuchi TB125 past. Bestel je je eindaandrijving voor 15:00 uur? Dan wordt deze op werkdagen dezelfde dag nog verzonden! Hierdoor staat je machine niet lang stil. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek