Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Newholland

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor jouw New Holland E245 graafmachine

rijmotor New Holland E245


Wanneer er een rijmotor versleten is, kan je New Holland E245 stil komen te staan. Je werk kan dan ook niet doorgaan en dat wil je natuurlijk niet. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk een vervangende rijmotor bestelt. Bij Fargo Drives hebben we rijmotoren voor diverse machines, zo ook voor de New Holland E245. Wij bieden een groot aanbod aan rijmotoren en onderdelen voor rijmotoren (seals, sun gears en motor shafts).

rijmotor New Holland E245

Door onze slimme zoekmachine hierboven kun je je merk en type invoeren, waarna je vervolgens terecht komt bij de juiste rijmotor voor jouw New Holland machine. Je kunt ook zoeken op OEM nummer of op de afmetingen van je aandrijving. Wij zorgen ervoor dat deze rijmotor zo snel mogelijk bij jou bezorgd wordt, zodat jij weer zo snel mogelijk met jouw New Holland aan het werk kunt. Wij raden aan om altijd een extra rijmotor te bestellen, om de rijsnelheid tussen de twee rijmotoren gelijk te houden. Bovendien profiteer je van 10% korting als je twee rijmotoren bestelt! Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust door ons te bellen, mailen of WhatsAppen. Wij helpen je graag.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Hoch
HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

"Je kunt bij Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

Kopajupid 2
KOPAJUPID OÜ - Estland

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf Verhoeven International, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

APS
APS All Professional Solutions - België

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

Walter Richter Gmb H
Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"