Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Kobelco header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor jouw Kobelco SK50 graafmachine

rijmotor Kobelco SK50


Door het veelvuldige gebruik van je machine, kan het voorkomen dat jouw Kobelco machine niet meer (goed) rijdt. De oorzaak hiervan kan een slijtende aandrijving zijn. Gelukkig bieden we bij Fargo Drives hiervoor de perfecte oplossing! Onze aandrijvingen zijn namelijk te vervangen voor de aandrijving die op jouw Kobelco machine zit. Wil jij een aandrijving voor de Kobelco SK50? Dan ben je bij Fargo Drives op de juiste plek! Door gebruik te maken van de slimme zoekmachine hierboven, vind je de juiste aandrijving voor jouw Kobelco SK50.

rijmotor Kobelco SK50

Je kunt zoeken door middel van je merk en type, maar ook door middel van het OEM nummer van je machine of de afmetingen van je aandrijving. Wanneer je je aandrijving(en) hebt besteld, zorgen wij dat jij ze zo snel mogelijk binnen hebt, zodat je meteen weer aan de slag kunt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze aandrijvingen specialisten helpen je graag.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Hoch
HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

"Je kunt bij Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

Kopajupid 2
KOPAJUPID OÜ - Estland

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf Verhoeven International, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

APS
APS All Professional Solutions - België

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

Walter Richter Gmb H
Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"