Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Hitachi graafmachine min

Rijmotoren voor jouw Hitachi EX60 graafmachine

rijmotor Hitachi EX60


Wanneer er een rijmotor versleten is, kan je Hitachi EX60 stil komen te staan. Dat wil je natuurlijk niet. Om dit te voorkomen, is het van belang dat je vroegtijdig een vervangende rijmotor bestelt. Bij Fargo Drives bieden we rijmotoren voor diverse machines, zo ook voor de Hitachi EX60. Wij hebben een groot aanbod aan rijmotoren. Door onze slimme zoekmachine hierboven kun je je merk en type invoeren, waarna je vervolgens op de pagina komt met de juiste rijmotor voor jouw Hitachi machine. Wij zorgen ervoor dat deze rijmotor zo snel mogelijk bij jou geleverd wordt, zodat jij ook weer zo snel mogelijk met jouw Hitachi machine aan het werk kunt.

rijmotor Hitachi EX60

Wij raden aan om altijd een extra rijmotor te bestellen, om de rijsnelheid tussen de twee rijmotoren gelijk te houden. Daarnaast profiteer je van 10% korting wanneer je twee rijmotoren bestelt. dezelfde dag nog. Bestel je na 15:00 uur? Dan verzenden we de producten de eerstvolgende werkdag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel, mail of WhatsApp ons dan gerust. Wij helpen je graag verder.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

Hoch

HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Je kunt bij VTS/Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

Kopajupid 2

KOPAJUPID OÜ - Estland

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf VTS Track Solutions, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

APS

APS All Professional Solutions - België

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze via VTS Track Solutions werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

Walter Richter Gmb H

Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"