Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor jouw Pel-Job bouwmachines

pel job rijmotoren

Pel-Job was een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van minigravers in Europa. Ze waren gevestigd in het Franse Annecy-le-Vieux. Naast mini-graafmachines produceerde Pel-Job ook dumpers, wielladers en andere grondverzetmachines. Pel-Job is overgenomen door Volvo in 1995.

Het bedrijf Pel-Job bestaat niet meer. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste onderdelen voor jouw machine te vinden, zoals rijmotoren. Gelukkig biedt Fargo Drives de juiste rijmotoren aan voor jouw Pel-Job machine. Wij bieden namelijk een breed assortiment aan rijmotoren die vervangbaar zijn voor rijmotoren op diverse machines, waaronder een groot deel O&K machines. Bekijk het assortiment hieronder.

rijmotor pel job

Bestel je twee rijmotoren? Dan profiteer je ook nog eens van 10% korting. Ben je alleen op zoek naar een onderdeel voor je rijmotor? Ook dan kun je bij Fargo Drive terecht. Wij leveren namelijk ook motor shafts, lifetime seals en sun gears voor rijmotoren.

Via de zoekbalk op onze website kun je eenvoudig de juiste rijmotor voor jouw machine vinden. Deze zoekbalk vind je op de homepage of hierboven op de pagina. Je kunt zoeken op OEM nummer, merk en type en afmeting van je rijmotor. Met de zoekbalk garanderen we je dat je het juiste product voor jouw machine bestelt. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over onze producten.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek