Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Fargo Drives hydraulische aandrijving header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Pazzaglia kwekerijmachines

pazzaglia logo

Pazzaglia is in 1983 opgericht door Fabio Pazzaglia in de provincie Pistoia. In die jaren is Pazzaglia uitgegroeid van kleine machinefabriek tot een moderne fabriek die haar eigen kwekerijmachines produceert en verkoopt. Pazzaglia is hiermee wereldwijd de eerste. Hun toonaangevende ingenieurs en medewerkers hebben in de loop der jaren duizenden machines ontworpen en geproduceerd voor een wereldwijde kwekerijmarkt. Hun fabriek is vandaag de dag nog steeds gevestigd in Pistoia, dat met meer dan 2.500 kwekerijen gezien wordt als de kwekerijhoofdstad van Europa.

Het doel van Pazzaglia is om efficiënte en kosteneffectieve machines aan te bieden voor de dagelijkse taken van de kweker. De focus ligt hierbij op het behoud van land, arbeid en energie. Deze zaken zijn al jarenlang de belangrijkste problemen voor de Europese telers.

Pazzaglia rijmotor vervangen

Toch kan het voorkomen dat deze innovatieve Pazzaglia kweekmachine stilt komt te staan. Een van de oorzaken hiervoor kan een versleten rijmotor onderdeel zijn. Dat is natuurlijk erg vervelend, want je wilt zo snel mogelijk weer aan het werk. Gelukkig ben je hiervoor bij Fargo Drives aan het juiste adres. In onze webshop hebben wij sun gears, motor shafts en lifetime seals voor allerlei merken en machines.

pazzaglia inzet

Het kan ook zo zijn dat de complete aandrijving vervangen moet worden. Ook dan helpt Fargo Drives je graag op weg. Je kunt via onze zoekmachine eenvoudig de juiste rijmotor vinden voor jouw Pazzaglia machine door gebruik te maken van één van onze zoekmethodes. Je kunt zoeken op merk & type, OEM-nummer of op basis van de afmetingen van je rijmotor.

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij