Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Rijmotoren voor jouw O&K machine

O&K rijmotoren

In april 1876 is het Orenstein & Koppel opgericht door Benno Orenstein en Arthur koppel in Duitsland. Het bedrijf was fabrikant van grondverzetmachines en spoorwegmateriaal. Het bedrijf is in 1988 overgenomen door New Holland.

Het bedrijf Orenstein & Koppel bestaat niet meer. Hierdoor kan het lastig zijn om vervangbare onderdelen voor de machines te vinden, zoals rijmotoren. Gelukkig kun je bij Fargo Drives toch terecht voor vervangbare rijmotoren van O&K.

Rijmotoren O&K machine

Wij hebben namelijk een breed assortiment aan rijmotoren voor diverse merken, waaronder O&K. In de zoekbalk kun je op zoek naar het juiste product voor jouw O&K machine. En bij het bestellen van een tweede rijmotor profiteer je automatisch van 10% korting. Enkel op zoek naar een onderdeel voor de rijmotor? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We hebben sun gears, motor shafts en lifetime seals.

Via de zoekbalk op de Fargo Drives webshop vind je gegarandeerd het juiste product voor je machine. Zoek via merk en type, het OEM nummer of afmeting van je rijmotor en wij bieden het product wat op jouw machine past. Zo voorkom je dat je het verkeerde product bestelt. Heb je nog vragen over de rijmotoren van Fargo Drives, of wil je ergens anders meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek
Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes