Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Newholland

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van New Holland graafmachines

Het bedrijf is opgericht in 1895, dit gebeurde in de plaats New Holland in Pennsylvania. Het merk is wereldwijd bekend en heeft vestigingen in 170 landen over de hele wereld. New Holland houdt zich onder andere bezig met de productie en ontwikkeling van landbouwmachines, wielladers en graafmachines. Het merk is onderdeel van CNH Industrial, dat zich bezighoudt met de agrarische sector.

New Holland staat voor een milieuvriendelijke en productieve landbouw. Daarom zorgt het merk ervoor dat al haar machines minder brandstof verbruiken tijdens de werkzaamheden op de werkplaats. Verder biedt New Holland hulpmiddelen aan, om nog zuiniger om te gaan met de machine en tegelijkertijd het milieu.

Het kan voorkomen dat je New Holland machine stil valt tijdens het werken. Het uitvallen van de machine is natuurlijk niet prettig en je wilt zo snel mogelijk verder gaan om je werk af te maken. Een oorzaak van de stilgevallen machine kan een slijtende rijmotor zijn. Het is belangrijk om deze slijtende rijmotor te vervangen door een nieuwe, zodat je machine weer op een goede manier op weg kan gaan.

Gelukkig ben je bij Fargo Drives precies op de juiste plek voor je rijmotoren. Je kunt gemakkelijk de juiste rijmotor voor jouw New Holland machine vinden door onze slimme zoekmethodes. Zo kun je zoeken op het OEM-nummer van je machine, het merk en het type van je machine of de afmetingen van de rijmotor. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek