Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 6

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Mitsubishi machines

Mitsubishi logo

Mitsubishi is opgericht in 1870 door Yataro Iwasaki toen hij het bedrijf Tsukoma Shokai overnam. Hiermee begon hij een scheepsvaartbedrijf met drie verouderde stoomschepen. Uiteindelijk breidde het bedrijf uit naar allerlei verschillende gebieden en zo werd de basis gelegd voor de Mitsubishi-bedrijven. Na de Tweede Wereldoorlog werd de oorspronkelijke organisatie ontbonden en werden ze de onafhankelijke Mitsubishi bedrijven die ze vandaag de dag zijn. Het merk opereert in meerdere branches en heeft in de 150 jaar dat het bestaat al veel ontwikkelingen doorgemaakt.

Mitsubishi als automerk is natuurlijk heel bekend, maar het is ook actief (geweest) in de mijnbouw, scheepsbouw, ruimtevaart, handel en vastgoed. Het merk maakt ook rupsdumpers die in te zetten zijn voor bouw, landbouw, tuinaanleg en nog veel meer. Verder staat het bedrijf erom bekend dat ze zich inzetten voor het milieu. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie zorgt Mitsubishi voor een wereld met lagere koolstofemissies en meer recycling.

Mitsubishi rijmotor versleten?

Mitsubishi inzet

Ben je net goed bezig met je Mitsubishi rupsdumper, valt je machine ineens stil. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, want je wilt zo snel mogelijk weer verder. Een oorzaak voor het stilvallen kan een slijtende rijmotor zijn. Deze aandrijving zal dan vervangen moeten worden. Bij Fargo Drives ben je dan precies op de juiste plek om een nieuwe rijmotor aan te schaffen.

Je kunt via onze zoekmethodes eenvoudig de juiste rijmotor voor je Mitsubishi machine vinden. Je kunt zoeken op het merk en type van je machine, zoeken op het OEM-nummer of de afmetingen van de rijmotor invullen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek