Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Fargo Drives hydraulische aandrijving header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Messersi bouwmachines

Messersi logo

Messersi werd opgericht in 1957 door de twee broers Italo en Fabio Messersi. Samen met drie werknemers begonnen ze met de productie van bouwmachines in een kleine werkplaats in Senigallia, Italië. Door het sterke ondernemersvermogen van de broers en de groeiende bouwmarkt, begon het bedrijf snel te groeien. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit mini-graafmachines, mini-dumpers, wielladers en schrankladers.

Messersi maakt gebruik van de modernste ontwerptechnologieën en zet hoogwaardige materialen en componenten in. Het merk is er altijd van overtuigd geweest dat hard werken en passie de sleutel is om succesvol te zijn. Het merk is tegenwoordig wereldwijd bekend en heeft in de export belangrijke mijlpalen bereikt.

Versleten Messersi rijmotor

Ben je net lekker aan het werken met jouw Messersi machine, valt deze stil. Dat is natuurlijk erg vervelend, want elke minuut dat jouw machine stil staat kost je geld. Helaas kan dit voorkomen wanneer je rijmotor versleten is. Gelukkig ben je hiervoor bij Fargo Drives aan het juiste adres.

Messersi inzet

Wij hebben een groot assortiment, waardoor er altijd wel een alternatieve rijmotor voor jouw Messersi machine tussen zit.

Het is niet altijd nodig om de volledige rijmotor te vervangen. Soms is het vervangen van een enkel onderdeel, zoals je motor shafts al genoeg. Ook in zo’n geval kun je bij Fargo Drives terecht. Fargo Drives heeft motor shafts, sun gears en lifetime seals van allerlei merken, waardoor er zeker ook wat voor jouw Messersi machine tussen zit.

Niet zeker of je de juiste onderdelen of rijmotor hebt? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek