Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Lieberr

Rijmotoren voor Liebherr graafmachines

De Duitse Hans Liebherr heeft in 1949 de torenkraan ontworpen. Deze kraan heeft meegeholpen in de heropbouw van Duitsland na de oorlog. Hans Liebherr erkende de behoefte aan machines en gereedschappen in die tijd voor de (woning)bouw. Daarom ontwikkelde hij samen met vakmensen en constructeurs de eerste mobiele torenkraan. Na deze kraan volgden en nog meer modellen en kwam de kraanproductie bij Liebherr op gang. Het bouwbedrijf veranderde in een fabrikant voor bouwmachines.

Liebherr heeft een breed assortiment aan bouwmachines. Naast torenkranen van alle soorten en maten en mobiele bouwkranen, omvat het assortiment een brede selectie aan grondverzetmachines met wielladers, rupsladers, rupstrekkers en hydraulische graafmachines. Liebherr denkt in kansen en blijft altijd innoveren. Het bedrijf is namelijk inmiddels ook bekend om zijn koelkasten of onderdelen voor de vliegtuigindustrie. Een veelzijdig merk dat constant in ontwikkeling is.

Als je Liebherr machine ineens stilvalt tijdens het werken, is dit natuurlijk heel vervelend. Een oorzaak voor het stilvallen van je Liebherr machine kan een versleten rijmotor zijn. Je wilt uiteraard dat dit zo snel mogelijk opgelost is, daarom is het belangrijk dat je snel je rijmotor kunt vervangen.

liebherr rijmotoren

Fargo Drives biedt de perfecte oplossing hiervoor. Wij leveren rijmotoren die vervangbaar zijn voor jouw originele rijmotor in je Liebherr machine. Je kunt de juiste rijmotor voor jouw machine gemakkelijk vinden via de zoekbalk bovenin de pagina of op de homepage. Je kunt zoeken via het merk en type van je machine, via je OEM nummer of de afmetingen van je rijmotor.

Heb je nog vragen over het vinden van je rijmotor of wil je ergens anders meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of mailen. Wij helpen je graag verder.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek
Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes