Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Kubota graafmachine min

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Kubota graafmachines

Kubota is een Japans machinebedrijf dat is opgericht in 1890. De organisatie is begonnen met het maken van waterleidingen. De reden hiervoor destijds was om hiermee verspreiding van infectieziekten te voorkomen. Kubota houdt zich onder andere bezig met het produceren van dieselmotoren, grasmaaiers en tractoren.

Kubota staat voor een aantal kenmerkende waarden binnen het bedrijf, zo staan kwaliteit, service, innovatie en milieubewustheid centraal bij het merk. Het bedrijf is een van de grootste Europese spelers in de markt van minigraafmachines en tractoren, hierdoor is het merk niet meer weg te denken uit de grondverzetmachine markt.

Kubota maakt zich uniek door op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze te werken. Ze houden zich namelijk rekening met natuurlijke bronnen en zorgt ervoor dat deze behouden blijven. Verder is het ondersteunen van een duurzame ontwikkeling iets waar het merk vanaf de oprichting voor staat.

Het kan voorkomen dat jouw Kubota machine niet meer vooruit komt. Een oorzaak hiervan kan een slijtende rijmotor zijn. Het laatste wat je wilt is natuurlijk dat je machine te lang stil blijft staan. Om de machine weer aan het werk te krijgen is het dus belangrijk dat de rijmotor zo snel mogelijk vervangen wordt.

Gelukkig ben je bij Fargo Drives precies op de goede plek om een nieuwe rijmotor voor je machine aan te schaffen. Wij bieden namelijk een groot aanbod aan vergelijkbare rijmotoren voor jouw Kubota machine, die je gemakkelijk kunt bestellen op onze webshop. De juiste rijmotor kun je gemakkelijk zoeken door te zoeken op merk & type, de afmetingen van je rijmotor of het OEM-nummer. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij