Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Komatsu header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Komatsu graafmachines

Komatsu is in 1917 opgericht door Takeuchi Mining Industry. Een aantal jaar later, in 1921, werd het bedrijf gescheiden van Takeuchi Mining Industry en werd Komatsu zelfstandig. Vanaf dat moment ontwikkelde het bedrijf een tal van machines, waardoor ze momenteel niet meer uit de graafmachine markt weg zijn te denken.

Komatsu blijft zichzelf continu verbeteren. Hun kernwaarden zijn dan ook kwaliteit en betrouwbaarheid. Komatsu was het eerste merk dat hydraulische graafmachines met een hybride systeem op de markt bracht. Komatsu houdt zich onder andere bezig met de productie van machines die worden ingezet in de bouw en de aanleg van infrastructuur. Veelvoorkomende machines bij deze werkzaamheden zijn: graafmachines, wielladers en bulldozers.

Het kan gebeuren dat jouw Komatsu machine niet meer vooruit komt wanneer je aan het werk bent. Een oorzaak hiervan kan een slijtende rijmotor zijn. Om de machine weer te laten functioneren is het van belang om deze rijmotor te vervangen. En je wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt, zodat je Komatsu machine niet te lang stilstaat en je meteen weer aan het werk kan.

Gelukkig ben je bij Fargo Drives op de juiste plek om een nieuwe rijmotor aan te schaffen. Wij hebben namelijk een groot aanbood aan vervangbare rijmotoren die op jouw Komatsu machine passen. De rijmotor die je nodig hebt voor je machine kan je gemakkelijk vinden in onze webshop. Via de webshop kun je zoeken op het OEM-nummer, de afmetingen van je rijmotor of het merk & type van je machine. Wil je meer weten over de beschikbare rijmotoren? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij