Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Kobelco header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Kobelco graafmachines

Kobelco is opgericht op 1 september 1905. Het bedrijf bouwde in 1930 de eerste bouwmachine van Japan. Vanaf dit moment maakte het merk de weg vrij voor toekomstige Kobelco machines om zich verder te ontwikkelen en te produceren. Kobelco houdt zich onder andere bezig met de ontwikkeling en productie van hydraulische graafmachines en rupskranen. Het merk staat hoog in het vaandel en heeft zelfs een plekje in het Guinness Book of World Records. Dit komt doordat Kobelco in 2006 een bijzondere machine heeft ontwikkeld. Het was namelijk de grootste machine van de wereld, die over een werkhoogte van maar liefst 65 meter beschikt.

Kobelco zet zich in voor innovatie en maakt hierbij gebruikt van de hypermoderne fabrieken in Japan. Alle machines worden in Japan met de hand ontwikkeld en gebouwd. Tijdens deze technologische ontwikkelingen houdt het bedrijf zich bezig met een laag geluidsniveau en superieure brandstofefficiëntie. Verder hebben de machines van Kobelco geavanceerde hydraulica, waardoor de machines ijzersterke prestaties kunnen leveren.

Helaas kan het weleens voorkomen dat je Kobelco machine niet meer van zijn plek komt, waardoor jij niet meer door kunt werken. De oorzaak hiervoor kan een versleten rijmotor zijn. Je wilt natuurlijk dat je machine zo snel mogelijk weer aan het werk kan gaan. De rijmotor moet dus zo snel mogelijk vervangen worden.

Gelukkig ben je bij Fargo Drives precies op de juiste plek voor een nieuwe rijmotor. Wij zorgen er namelijk voor dat je snel en gemakkelijk een rijmotor vindt die vervangbaar is voor de rijmotor van jouw machine. Via onze website kun je gemakkelijk de juiste rijmotor vinden door onze verschillende zoekmethodes. Je kunt de juiste rijmotor vinden door te zoeken op: OEM-nummer, merk & type of op de afmetingen van je rijmotor. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek