Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Kato graafmachines

kato logo

Kato is een bedrijf dat is opgericht in 1895. Het bedrijf heeft in 2017 IHI Construction Machinery Limited overgenomen om het wereldwijde merk Kato verder te positioneren. Het merk werkt vanuit het motto: ‘’Bijdragen aan de samenleving door uitstekende producten te leveren’’. Tijdens de productie van de machines houdt Kato rekening met de behoeften van de hijs- en bouwsector. Hierdoor maakt het bedrijf precies de juiste machines gericht op de wensen en behoeften van de doelgroep.

Kato blijft altijd samenwerken met de samenleving om de bedrijfswaarde te vergroten en doelen te realiseren. Sinds de oprichting in 1895 speelt creativiteit een belangrijke rol voor Kato. Verder is het merk altijd meegegaan met de technologische innovaties om de nieuwste technologie te leveren aan haar klanten. Sinds de oprichting van Kato is creativiteit een belangrijk speerpunt geweest. Kenmerkend aan deze ontwikkeling is dat het bedrijf is doorgegaan met het ontwikkelen van hydraulische graafmachines, ruwterrein-kranen en kranen voor alle terreinen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een revolutie in de bouwindustrie.

kato inzet

Ben je net goed aan het werk met jouw Kato machine, valt deze stil. Dat is natuurlijk heel vervelend en je wilt dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Een oorzaak van de stilgevallen machine kan een versleten rijmotor zijn. De rijmotor moet daarom vervangen worden. Gelukkig ben je bij Fargo Drives precies op de juiste plek voor nieuwe rijmotoren. Wij bieden vervangende rijmotoren die met zekerheid op jouw machine passen.

Je kunt gemakkelijk de juiste rijmotor vinden die op jouw Kato machine past, door een van onze zoekmethodes te gebruiken. De zoekmethodes op onze website zijn te gebruiken door te zoeken op: OEM-nummer, merk & type en afmetingen van de rijmotor. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek