Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Fargo Drives hydraulische aandrijving header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor JLG machines

JLG Logo

JLG is opgericht in 1969 toen John Landis Grove een partnerschap aanging met twee goede vrienden. Samen kochten zij een klein metaalbewerkingsbedrijf in McConnellsburg, Pennsylvania. Met een bemanning van 20 werknemers bouwden en verkochten ze in 1970 de eerste JLG hoogwerker. Veel van de basis ontwerpelementen van dat platform worden vandaag de dag nog steeds in JLG producten verwerkt. In 2006 werd JLG een dochteronderneming van de Oshkosh Corporation.

JLG is constant opzoek naar nieuwe manieren om duurzamer te zijn in elk aspect van de onderneming. Het bedrijf is al jaren pionier in het produceren van milieuvriendelijke hef- en toegangsmaterialen. Ook bij moederbedrijf Oshkosh stimuleert duurzaamheid verantwoorde productie en milieuvriendelijke producten en diensten. Mede hierdoor blijft JLG het voortouw nemen bij het maken van innovatieve producten die de impact op het milieu verminderen en voldoen aan de behoefte van de klant aan energie-efficiënte producten.


JLG aandrijving kapot?

JLG inzet

Het gebeurt weleens dat jouw JLG machine niet meer vooruit komt. Een van de oorzaken hiervan kan een slijtende aandrijving zijn. Je wilt het liefste zo snel mogelijk weer aan de slag. Gelukkig ben je bij Fargo Drives aan het goede adres om snel een nieuwe aandrijving voor je machine te bemachtigen.

Fargo Drives heeft een groot aanbod rijmotoren voor allerlei verschillende merken. De juiste aandrijving kun je gemakkelijk vinden op onze webshop door te zoeken op het merk & type van jouw machine, de afmetingen van je aandrijving of het OEM-nummer. Meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw model machine

Mijn machine staat er niet bij