Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 6

Rijmotoren van JCB graafmachines

JCB Bouwmachines is in 1945 opgericht door de Britse Joseph Cyril Bamford. Hij zette zijn technische kennis in om nieuwe bouwmachines te ontwerpen. Inmiddels heeft JCB een ruim assortiment van meer dan 300 machines, zoals tractoren, graaflaadmachines, wielladers en schrankladers.

JCB streeft altijd naar onderzoek en ontwikkeling. Zo ook door te kijken naar duurzame productie. Door deze innovatie loopt JCB altijd voorop. In Engeland en Ierland is JCB inmiddels zo bekend dat het in het woord “JCB” vaak in het woordenboek wordt gebruikt om een graafmachine te omschrijven. JCB is inmiddels één van de grootste fabrikanten in bouwmachines ter wereld. Met de verkoop op 4 continenten en 150 landen, staat op iedere hoek van de wereld wel een JCB machine. Naast de prestigieuze productiefaciliteiten staat JCB ook bekend om zijn ongeëvenaarde klantenservice.

Het kan voorkomen dat jouw JCB machine niet meer operationeel is. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als er een rijmotor in het rijwerk stuk is. Dit is natuurlijk erg vervelend, want hierdoor kun je niet meer werken. Om ervoor te zorgen dat je weer zo snel mogelijk aan het werk kunt, hebben we bij Fargo Drives de ideale oplossing.

In onze shop kun je gemakkelijk en snel op zoek naar een vervangende rijmotor die gegarandeerd op jouw JCB machine past. Hierdoor kun je weer snel aan de slag! De juiste rijmotor kun je gemakkelijk zoeken op onze webshop. Zo kun je zoeken op merk & type, de afmetingen van je rijmotor of je OEM-nummer. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek
Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes