Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
WEB Verhoeven 230219 0852

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van IHI graafmachines

IHI Construction Machinery is in 1952 opgericht. Het bedrijf was op dat moment voornamelijk bezig met het ontwikkelen en produceren van mini graafmachines en rupsdumpers. Uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de bouwsector markt en is bekend door haar rupsmateriaal zoals torenkranen, rupshijskranen en telescoopkranen. In 2017 is IHI overgenomen dor Kato Works group.

Het kan eens voorkomen dat je IHI machine niet meer van zijn plek komt. Dit is natuurlijk erg vervelend en je wilt dat je machine zo snel mogelijk weer aan het werk kan gaan. Een oorzaak van de stilgevallen machine kan een slijtende rijmotor zijn. Een kapotte rijmotor heeft als gevolg dat je niet verder kunt werken, en dat wil je natuurlijk niet. De rijmotor moet dus zo snel mogelijk vervangen worden. We bieden bij Fargo Drives de juiste oplossing hiervoor. Je kunt op onze shop gemakkelijk en snel een vervangende rijmotor vinden die met zekerheid op jouw machine past.

Door onze verschillende zoekmethodes kun je gemakkelijk de juiste rijmotor vinden voor jouw IHI machine. Zo kun je zoeken op het OEM nummer of het merk en type van je machine, of kun je de afmetingen van je rijmotor ingeven. Hierdoor kom je altijd op de juiste rijmotor voor jouw machine uit. Wil je meer weten over deze zoekmethoden, of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek