Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Holmac machines

holmac rijmotor

In 1969 is Holmac opgericht. Het bedrijf begon in 1969 met het maken van precisieproducten voor gereedschapsmachines. In het begin van de jaren 70 begon het bedrijf met het produceren van pompen en hydraulische componenten voor het gebruik in houtpersmachines en autolifters voor autoservices. Aan het einde van de jaren 70 werd met succes geëxperimenteerd met de hydraulische pomp en met een in olie gedompte motor.

In 1981 kwam er een grote verandering binnen het bedrijf: ze gingen zich meer richten op de eisen van de boomkwekerijsector en creëerde een revolutionaire uitrusting die het eerste praktische mechanische gereedschap voor het werk in de kwekerij was, namelijk een hydraulische schop. Dit product was eenvoudig te gebruiken tegen extreem lage exploitatiekosten en dus eenvoudig aanpasbaar aan de talloze behoeften die zich voordoen in de kwekerij. Daardoor was dit product een enorm succes. Vanaf de jaren 90 is Holmac uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf dankzij een breed assortiment aan boomgravers op rupsbanden.

rijmotor holmac

Wanneer je veel werkt met jouw machine, kan het voorkomen dat de rijmotor in het rijwerk op den duur gaat slijten. Hierdoor kan je machine opeens stil komen te staan. Wanneer dit gebeurt wil je natuurlijk dat je zo snel mogelijk nieuwe rijmotoren voor je machine in huis hebt. Bij Fargo Drives kun je eenvoudig en snel nieuwe rijmotoren voor je machine bestellen. Wanneer je je producten bestelt op een werkdag voor 15:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Wanneer je op de Fargo Drives webshop besteld weet je zeker dat je de juiste producten hebt, mits je de zoekbalk op de juiste manier invult. Hier kun je namelijk zoeken op het merk en type van je machine, het OEM nummer of de afmetingen van je rijmotor. Hierna krijg je de juiste match rijmotor bij jouw zoekopdracht. Zo ben je altijd zeker van de juiste bestelling. Wil je hier meer over weten of heb je een andere vraag over een rijmotor? Wij helpen je graag verder, dus neem vooral contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek