Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Hitachi graafmachine min

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Hitachi graafmachines

Hitachi is een Japans bedrijf dat is opgericht in 1910. De Hitachi-groep houdt zich onder andere bezig met de productie van bouwmachines als dumptrucks, graafmachines en wielladers. Hitachi is tevens de enige fabrikant die haar grondverzetmachines in Nederland produceert. Deze fabrieken zijn te vinden in Oosterhout en Amsterdam.

Hitachi

Het merk combineert fysiek en digitaal om een duurzame mondiale samenleving te bevorderen. Daarom heeft Hitachi een hoge toewijding aan sociale, ecologische en economische waarden voor haar klanten. Door tientallen jaren aan ervaring, technologieën en kennis biedt Hitachi oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Denk hierbij aan sectoren als: civiele techniek, bouw, sloop, mijnbouw en uitgraving.

Het kan voorkomen dat jouw Hitachi graafmachine niet meer functioneert. Een oorzaak hiervan kan een kapot onderdeel, zoals een slijtende rijmotor zijn. Om de machine weer aan de praat te krijgen is het dus belangrijk dat de rijmotor vervangen wordt. Je wilt namelijk zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen met jouw machine.

Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw Hitachi graafmachine? Bij Fargo Drives ben je precies op de goede plek om een nieuwe rijmotor voor je machine aan te schaffen. Wij bieden namelijk een groot aanbod aan vervangbare rijmotoren voor je Hitachi machine. De juiste rijmotor voor je machine kun je gemakkelijk vinden op onze webshop door de zoekmethodes te gebruiken op basis van: merk & type, de afmetingen van je rijmotor of het OEM-nummer. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij