Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Rijmotoren voor Hinowa machines

rijmotor Hinowa VT2000

Zo’n 35 jaar geleden is Hinowa opgericht. In 1987 startte het bedrijf met het verkopen van onderwagens. Deze onderwagens werden gebouwd voor boorinstallaties, hoogwerkers, kranen en een eigen assortiment mini rupsdumpers. Het bedrijf ontwikkelde in de jaren 90 een compacte spinhoogwerker. Dit was een echte innovatie in de markt. Een aantal jaar later besloot Hinowa een verbeterde versie te ontwikkelen en dit werd uiteindelijk de bekendste spinhoogwerker in de markt: De Hinowa Goldlift 14.70. Deze hoogwerker laat zien dat het merk goed luistert naar de markt en inspeelt op de laatste ontwikkelingen hiervan.

rijmotor Hinowa VT2000

Naast de spinhoogwerker werd ook het assortiment aan minidumpers steeds meer uitgebreid met diverse uitrustingsstukken. Het assortiment van Hinowa bestaat tegenwoordig uit rupsdumpers, spinhoogwerkers, rupsheftrucks en rupsonderstellen.

Door het vele gebruik van je machine kan het helaas voorkomen dat je machine ineens stil komt te staan. Een oorzaak van een stilstaande machine kan een defecte of versleten rijmotor zijn. Dit is natuurlijk erg vervelend en je wilt graag dat dit zo snel mogelijk opgelost is. Gelukkig kun je bij Fargo Drives snel en eenvoudig nieuwe rijmotoren voor jouw machine zoeken en bestellen. Deze rijmotoren zijn vervangbaar voor de rijmotoren in je Hinowa machine. Je profiteert van een snelle levering en scherpe prijzen.

De rijmotor die je nodig hebt voor jouw Hinowa machine kun je gemakkelijk vinden via de zoekbalk op onze website. Je kunt hier namelijk zoeken op OEM nummer, het merk en type van je machine of de afmetingen van je rijmotor. Zo vind je altijd het product dat met zekerheid op jouw machine past. Wil je meer weten over de rijmotoren van Fargo Drives of over onze website? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek