Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Hanix graafmachines

Hanix logo

Hanix is de merknaam die door NKK uit Japan wordt gebruikt voor hun minigraafmachines en compacte wielladers die in Europa op de markt worden gebracht. NKK is een dochteronderneming van JFE Holdings Inc., een bedrijf dat in 2002 is ontstaan uit de fusie van NKK en Kawasaki Steel Corporation.

Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van een zorgvuldig uitgekozen reeks machines die het beste past bij de behoeften van de markt. Op deze manier speelt Hanix in op de ontwikkelingen en de vraag van de markt, in plaats van een breed scala aan modellen aan te bieden.

Hanix inzet

Versleten Hanix rijmotor

Het kan voorkomen dat jouw Hanix machine het niet meer doet. Dit kan gebeuren wanneer er een aandrijving versleten is. Bij Fargo Drives ben je aan het juiste adres om snel weer aan de slag te kunnen. Fargo Drives biedt namelijk een groot aanbod aan vergelijkbare rijmotoren voor jouw Hanix machine, die gemakkelijk te bestellen zijn via onze webshop. Op zoek naar een nieuwe rijmotor? Gebruik dan de bovenstaande zoekbalk. Je kunt zoeken op merk & type, de afmetingen van je rijmotor of het OEM-nummer.

Naast rijmotoren kun je bij Fargo Drives ook terecht voor losse onderdelen van de aandrijving. Zo verkopen wij ook motor shafts, sun gears en lifetime seals. Wil je meer weten hierover? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek