Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 3

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Gehl machines

gehl logo

Gehl is een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf en heeft hun hoofdkwartier in West Bend, Wisconsin. Gehl is in 1859 opgericht door Louis Lucas en is een fabrikant van zwaar gereedschap wat wereldwijd in zowel de bouw als landbouw gebruikt wordt. Hun assortiment omvat graafmachines, verreikers, asfalteermachines en schrankladers. Verder is Gehl de grootste niet-tractor fabrikant van landbouwmachines in Noord-Amerika. In 2008 werd het gekocht door de franse fabrikant Manitou Group voor 30 dollar per aandeel. In 2017 begon het bedrijf met het marketen van graaflaadmachines nadat Manitou de Terex Vectra lijn overgekocht had van Terex.

Tegenwoordig ligt er bij het hoofdkwartier van Gehl een modern onderzoeks- en ontwerpcentrum. Maar het belangrijkste is dat het bedrijf al deze jaren trouw is gebleven aan zijn reputatie voor vindingrijkheid, innovatie en betrouwbaarheid.

Versleten Gehl rijmotor

Toch kan het voorkomen dat jouw Gehl machine er opeens mee ophoudt. Dit kan komen door een versleten aandrijving. Gelukkig kan Fargo Drives je hierbij helpen. We hebben namelijk een groot aanbod aan rijmotoren. Je kunt via onze website eenvoudig zoeken naar de juiste aandrijving, zodat je snel weer verder kan met jou werkzaamheden.

inzet Gehl

Bij Fargo Drives hebben we meer dan 60 jaar ervaring en een diepgaande productkennis. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we ook voor jouw Gehl machine niet alleen de juiste aandrijving kunnen vinden, maar ook andere onderdelen die bij de rijmotor horen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook sun gears en motor shafts in ons assortiment.

Weet je niet zeker of je het juiste product hebt? Neem dan even contact met ons op , wij helpen je graag op weg!

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij