Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 5

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Fiat Kobelco machines

FK logo

Fiat Kobelco werd in 2002 in Italië opgericht als een samenwerking tussen Fiat en het Japanse Kobelco. Fiat Kobelco was de opvolger van de voormalige samenwerking Fiat-Hitachi dat in 2001 werd ontbonden. Fiat Kobelco bouwde allerlei bouwmachines, waaronder graafmachines, rupsbanden, schrankladers en nog veel meer.

Na de formatie van CNH Global uit de fusie van Fiat’s New Holland en Case IH uit de Verenigde Staten werd Fiat Kobelco omgedoopt tot Kobelco Construction Machinery America. Door deze fusie werd het bedrijf opgenomen in New Holland Construction.

Het kan ooit gebeuren dat je Fiat Kobelco machine tijdens werkzaamheden stilvalt. Een van de oorzaken hiervoor kan een slijtende rijmotor zijn. Dat is erg vervelend, want op dat moment moet de aandrijving vervangen worden. Je wilt dat natuurlijk dat dit zo snel mogelijk kan worden gedaan. Gelukkig hebben we bij Fargo Drives een makkelijke en snelle oplossing voor het vinden van een nieuwe rijmotor.

FK inzet

Ons aanbod rijmotoren is groot en je kunt gemakkelijk de juiste rijmotor vinden voor jouw machine door één van onze zoekmethodes te gebruiken: Je kunt de afmetingen van de rijmotor gebruiken, zoeken op merk &type of het OEM-nummer invoeren.

Fargo Drives heeft al meer dan 60 jaar ervaring, waardoor we een diepgaande productkennis hebben. Neem daarom vooral contact met ons op als je graag meer wilt weten of vragen hebt.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek