Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Header reparatie fargo

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Fermec machines

Fermec logo

Fermec is opgericht door een management overname van de MF Industrial-divisie in 1992. Deze overname omvatte de complete lijn bouwmachines van Massey Ferguson. Na een reeks vernieuwde producten veranderde de naam van Massey Ferguson naar Fermec. In 1997 kocht Case IH het merk en werden de producten onder de CE-divisie van Case verkocht. Om in 2001 toestemming te krijgen om met New Holland te fuseren, moest Case IH Fermec verkopen. Fermec werd verkocht aan Terex en de handel als Fermec stopte. Alle Fermec-modellen werden omgedoopt tot Terex-modellen en kregen ook het standaard gebroken wit kleurenschema.

Fermec stond bekend om zijn graaflaad-machines, schrankladers, graafmachines en landbouwtractoren. In 2017 is een deel van de voormalige Fermec machines overgedragen aan het Franse bedrijf Mecalac.

Fermec rijmotor versleten?

Doordat het merk Fermec niet meer bestaat kan het lastig zijn om een vervangende aandrijving te vinden voor jouw machine. Dat is natuurlijk erg vervelend, want welke minuut dat jouw machine stil staat kost je geld. Gelukkig heeft Fargo Drives een groot aanbod rijmotoren en ben je voor je het weet weer operationeel.

sun gears en motor shafts

Toch is het niet altijd nodig om je volledige rijmotor te vervangen. Een enkel onderdeel vervangen, zoals je sun gears of motor shafts, kan soms al genoeg zijn. Ook voor losse onderdelen ben je bij Fargo Drives aan het juiste adres.

Door meer dan 60 jaar ervaring hebben wij een diepgaande productkennis. Heb je vragen of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan vooral even contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek