Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Merken doosan header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Doosan machines


Doosan is gesticht in 1896 in Zuid-Korea en is hiermee het oudste bedrijf in het land. Na de stichting hield het bedrijf zich bezig met de cosmetica-industrie, en later zelfs in de bierindustrie. Pas in 1960 ging Doosan over naar de bouw en constructie industrie. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met bedrijven die zich richten op de infrastructuur. Doosan produceert voor deze industrie machines als: wielladers, graafmachines en knik gestuurde dumptrucks.

In 2007 heeft Doosan haar assortiment uitgebreid door de overname van het bedrijf Bobcat. Door de overname zijn de producten van Bobcat meegenomen in het assortiment van Doosan. Denk hierbij aan producten als minigraafmachines, hulpstukken en kleine laders. Het merk staat voor innovatie en probeert te allen tijde een kwalitatief goede machine neer te zetten voor de klant!

Doosan

Het is vervelend als je Doosan machine niet meer goed functioneert. Een oorzaak van de slecht functionerende machine kan een slijtende rijmotor zijn. De rijmotor moet dus vervangen worden. Dit wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk, zodat je meteen weer aan het werk kunt met een optimaal werkende machine. Gelukkig bieden wij de oplossing. Bij Fargo Drives bieden wij een breed assortiment aan alternatieve rijmotoren, die gegarandeerd op jouw machine past.

Je kunt de rijmotoren gemakkelijk vinden door een van onze zoekmethodes te gebruiken. De zoekmethodes zijn onder te verdelen in: OEM-nummer, merk & type en afmetingen van de rijmotor. Zodra je één van deze gegevens hebt ingevoerd in de webshop, kom je uit bij de juiste rijmotor voor je machine. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!


Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij