Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Alg merk header optie 6

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Caterpillar graafmachines

Caterpillar is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1925. Caterpillar houdt zich onder andere bezig met het ontwerp en de bouw van zware machines voor de water- en mijnbouw. Verder produceert het bedrijf generatorsets en andere apparatuur die betrekking hebben op dieselmotoren en gasturbines. Als laatst houdt het bedrijf zich bezig met bouwbestendige telefoons en accessoires om de werkzaamheden tijdens de bouw te verbeteren.

Caterpillar inzet

Het bedrijf staat voor innovatie en duurzaamheid en helpt men al sinds 1925 om de basisinfrastructuur van de mens te verbeteren. Denk hierbij aan de bouw van bruggen, wegen, ziekenhuizen en scholen. Door de machines van Caterpillar is de toegankelijkheid van de mens en de infrastructuur een stuk groter geworden.

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw Caterpillar machine niet meer goed functioneert. Een oorzaak van de slecht functionerende machine kan een slijtende rijmotor zijn. Om de machine weer draaiende te krijgen is het dus belangrijk dat de rijmotor zo snel mogelijk vervangen wordt. Bij Fargo Drives hebben we hier de perfecte oplossing voor. Je bent bij ons op de goede plek om een nieuwe rijmotor voor jouw Caterpillar machine aan te schaffen. Wij bieden namelijk een groot aanbod aan rijmotoren.

Via de zoekmethoden op onze webshop vind je gemakkelijk de juiste rijmotor voor jouw machine. Je kunt op drie manieren zoeken, namelijk op het merk en type of het OEM nummer van jouw machine, of via de afmetingen van je rijmotor. Daarna kun je jouw rijmotor makkelijk bestellen. Wil je graag meer informatie over onze webshop? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Ik zoek aandrijvingen voor het model

Selecteer jouw machine

Mijn machine staat er niet bij